Kwaliteitsweekend voor Geliefden

Kwaliteitsweekend voor geliefden

Kwaliteitsweekend voor geliefden
Duitsland - Sauerland

21 - 23 oktober 2011

Gedeeld geluk? Dubbel geluk!!
Wil je er even tussenuit, samen met je partner? In dit kwaliteitsweekend kunnen jij en je geliefde drie dagen samen in luxe verkeren in een luxe hotel in het Sauerland. Alle rust en ruimte om elkaar opnieuw te 'ont-moeten', met als devies: niets moet!

Er bestaat geen keurmerk voor een goede relatie - toch hebben de meeste mensen wel een beeld van waar hun relatie minimaal aan zou moeten voldoen. Veel minder vaak wordt nagedacht over wat de relatie maximaal zou kunnen opleveren.

Een goede, gezonde relatie is bevorderlijk voor zowel de mentale als fysieke conditie en levert energie en inspiratie op voor zowel de geliefden als de mensen rondom hen: familie, vrienden, collega's. Investeren in je relatie begint in onze visie heel eenvoudig met: samen tijd doorbrengen. Aandacht voor elkaar zonder afleiding van werk of gezin geeft ruimte om te genieten, problemen en misverstanden op te lossen of plannen te maken voor een optimale toekomst samen.

Programma inhoud

Het gaat dit weekend om aandacht en ontspanning. (Aan)raken en (aan)geraakt worden, verdieping en begrip, vertrouwen en diepgang. Er zijn verschillende workshops die zich richten op het vormen van een nieuwe visie op jullie relatie, toekomst en op een eventueel herstel van de balans in jullie relatie.

Meditatie
De dag begint met meditatie. Meditaties kunnen een hulpmiddel zijn om makkelijker te schakelen tussen in contact met anderen en op jezelf zijn. Er is een energieopwekkende meditatie (kundalini-meditatie) en een meditatie rond geven en ontvangen, expressie en verinnerlijking (mindfullness).

Partnermassage
Massage brengt evenwicht tussen lichaam en geest, denken en voelen, rust en actie. Je gaat met je partner de wereld binnen van ontspanning en ontmoeting, door te oefenen en te spelen met massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen. Dit alles in een sfeer van rust, ontspanning, plezier, aandacht en zorgzaamheid. Massage is een kunst, vanuit het hart, van mens tot mens. Het is lichaamstaal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden!

Partnermassage

Coaching
In een sessie relatiecoaching sta je (ieder apart óf samen) stil bij de kwaliteit en de essentie van je relatie. Door middel van een open interview, reading of 'tableau vivant' wordt een beeld verkregen van de betekenis die jullie verbintenis voor ieder individueel heeft. Wie dat wenst, kan een verdiepingsgesprek aangaan. Hierbij kun je patronen of problemen in je relatie onderzoeken of te nemen keuzes bespreken en word je uitgedaagd de toekomst van jou en je geliefde met een nieuwe blik te bezien.

Aquabalance
Aquabalance is een krachtige ontspanningstechniek, die diep kan doorwerken in je gevoelshuishouding. De sessie begint met een drukpuntenmassage in het water. Daarna bewegen de geliefden elkaar door het water in rustige en vloeiende bewegingen. Aquabalance is een oefening in overgave, die een herstellend effect op de balans in jullie relatie kan hebben, zonder dat er een woord gewisseld wordt.

Hoe ziet het programma er uit?
Het programma kan worden aangepast aan weer, wensen en omstandigheden. De planning ziet er als volgt uit:

Vrijdag
10.00 - 12.00u aankomst hotel
12.00 - 13.00u welkomswoord met drankje
13.00 - 14.00u lunch
14.30 - 17.30u massage nek/rug
18.30 - 19.30u diner

20.00 - relatie reading / coaching of vrije tijd

Zaterdag
07.00 - 08.00u meditatie
08.30 - 09.30u ontbijt
09.30 - 12.30u massage benen/voeten
13.00 - 14.00u lunch
14.30 - 18.00u relatie reading / coaching of vrije tijd
18.30 - 19.30u diner
20.00 -  relatie reading / coaching of vrije tijd

Zondag
07.00 - 08.00u meditatie
08.30 - 09.30u ontbijt
09.30 - 11.00u aqua balance
12.00 - 13.00u afsluiting

Vertrek: zondag voor 11.00u dienen de kamers leeg te zijn
Afsluiting: 13.00u voor de lunch.

Organisatie

Christel Meijerman verzorgt de meditaties, coachingsessies en de aquabalance. Christel studeerde sociale wetenschappen en creatieve therapie en werkt sinds 1994 als trainer, coach en organisatieadviseur. Als trainer en coach begeleidt zij mensen bij het maken
van keuzes, ontwikkelen van identiteit, vorm geven aan eigenheid en het aangaan van gezonde relaties met anderen. Christel ziet wat mensen beweegt en nodigt hen uit oog te hebben voor de schoonheid in zichzelf en anderen.
Voor meer info over Christel en haar organisatie, zie: www.acmeijerman.nl

Jolanda van Rij verzorgt de massageworkshops en de aqua-balance. Jolanda is sinds 2005 gediplomeerd integratief masseur en volgde haar opleiding bij de grondlegger van de opleiding integratieve massage. Naast de werkzaamheden in haar massagepraktijk Ordesa geeft zij massagecursussen in Den Haag en Rotterdam. Masseren is haar passie, een natuurlijke manier van ontmoeten. Jolanda wil delen wat een massage jezelf en de ander kan geven: respectvol masseren met aandacht en warmte, aanraken, raken en geraakt worden!
Voor meer info Jolanda en massages, zie www.ordesa-massage.nl

FIT body & mind organiseert arrangementen op het gebied van bewustwording en sport. Kenmerkend zijn de sfeervolle accommodaties in een inspirerende omgeving met veel natuur, ruimte en rust. Professionele en ervaren trainers en docenten verzorgen de workshops en trainingen. Meer be-leven en optimaal genieten!
Voor meer info over FIT body & mind en andere bewuste vakanties, zie www.fitbodymind.nl

Het verblijf

Op adem komen in het Sauerland
Op 310 km van Utrecht ligt in een prachtig heuvellandschap het 4-sterrenhotel met een geweldig panorama-uitzicht over ‘het land van duizend bergen'. Het rustieke hotel heeft comfortabele kamers met eigen sanitair. Verder een groot restaurant, een zonnige serre, een bar/dancing, trainingszalen, een tennishal en een kegelbaan.

reizen_astenhof.jpg

De directe omgeving biedt veel mogelijkheden op gebied van recreatie en sport:
wandelen, mountainbiken, paardrijden, zwemmen, tennis, golf etc., maar er zijn ook veel binnensportfaciliteiten. In de winter is het een populair langlauf- en skigebied.

Wellness en beautyfarm
Hoogtepunt van genot is het eigen luxe wellness & beautycentrum met zwembad, sauna's, stoombad, whirlpool en de beautyfarm met diverse soorten massages, ontspanningsbaden, peelings, zonnebank en schoonheidsbehandelingen.

reizen_zwembad.jpg

Verdere bijzonderheden
Bed- en badlinnen: inclusief.
Badhanddoeken of zonlakens: zelf meenemen.
Consumpties: verkrijgbaar in de bar.
Huisdieren: niet toegestaan.

Denk aan: wandelschoenen, zwem- en wellnesskleding, zonnebril en zonnecrème.

Het hotel
Sonnenhotel Astenhof
Renauweg 54
59955 Altastenberg (Winterberg)
www.sonnenhotels.de

Tarieven, aanmelding & betaling

Tarieven
Het arrangement bestaat uit de dagelijkse workshops, entree tot de wellness en 2 overnachtingen met volpension.

Kosten per persoon: € 345,-.
Extra nacht(en) bijboeken: € 65,- p.p. (halfpension). Het is prettig om reeds op donderdag aan te komen, te genieten van de sauna en vrijdag rustig in het hotel te ontbijten en samen een wandeling te maken.

Aanmelding en betaling
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.fitbodymind.nl of op onderstaande sites.
U bent ingeschreven na ontvangst van een aanbetaling van € 150,- p.p. op bankrekening 65.79.92.801 t.n.v. A.C. Meijerman te Utrecht. Het restant dient 4 weken voor aanvang te zijn ontvangen. Sluit een reis- en annuleringsverzekering af. Er is geen restitutie mogelijk, maar wel vervanging door een ander. 

De weekenden gaan door als er minimaal 4 stellen zijn en het maximum is 6 stellen. 

Meld je snel aan. Vol is vol! En nodig met alle plezier je vrienden en kennissen uit.

Informatie
Christel Meijerman
T: 06-1488 1999
E: info@acmeijerman.nl
W: www.acmeijerman.nl

Jolanda van Rij
T: 06-1716 0389
E: info@ordesa-massage.nl

w: www.ordesa-massage.nl

Jolanda van Rij • Bilthoven • 06-17160389 .

 

© 2021 OrdesaSitemapPowered by ZZPcmsZZPstudio: hosting + webdesign