Geliefdendag in de sauna

 

Geliefdendag in de sauna

In samenwerking met Centre du Lac in Pijnacker


zondag 18 september  2011


zondag 20 november 2011

 

Wil je er een dagje tussenuit, samen met je partner? 
In deze relatie-verwendag kunnen jij en je geliefde samen een heerlijk verzorgde dag verblijven in een luxe sauna. Jullie rust en ruimte om elkaar opnieuw te 'ont-moeten'. 


Er wordt een mooie warme afwisseling verzorgd van partner-massage, relatie coaching, aqua balance en meditatie. Keuze uit diverse sauna's en deelname aan opgietingen dragen bij aan een extra diepe ontspanning. 


Tijd: 10.30 – 19.00 uur
Locatie: Centre du Lac in Pijnacker


Docent: Christel Meijerman en Jolanda van Rij 


Voor wie: Jij en je geliefde! Jong, oud, man of vrouw.
Kosten: €110,- met lunch
.  Aanmelden: via het digitale inschrijfformulier

Investeren in je relatie begint in onze visie heel eenvoudig met: samen tijd doorbrengen. Aandacht voor elkaar zonder afleiding van werk of gezin geeft ruimte om te genieten, problemen en misverstanden op te lossen of plannen te maken voor een optimale toekomst samen.

 

Programma

10.30 - 11.00u ontvangst en kennismaking


11.00 - 12.30u massage workshop 


12.30 - 13.30u sauna of beauty wellness


13.30 - 14.30u lunch


14.30 - 16.00u relatie workshop


16.00 - 18.00u sauna of beauty wellness


18.00 - 19.00u Aqua Balance


19.00 - 23.00u sauna of beauty wellness

 

Na de afsluiting om 19.00 uur kun je in de sauna blijven tot sluitingstijd en genieten van een diner voor eigen rekening.

 

Alle programma onderdelen zijn 'gekleed' (behalve het sauna bezoek ;-) en workshoptijden kunnen afwijken. Hieronder volgt een korte beschrijving van de workshops en andere activiteiten.

 

Partnermassagebrengt evenwicht tussen lichaam en geest, denken en voelen, rust en actie. Je gaat met je partner de wereld binnen van ontspanning en ontmoeting, door te oefenen en te spelen met massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen. Dit alles in een sfeer van rust, ontspanning, plezier, aandacht en zorgzaamheid. Massage is een kunst, vanuit het hart, van mens tot mens. Het is lichaamstaal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden!

 

Relatie workshop 'Verbeelden' is een groepsworkshop waarin relatiethema's uitgebeeld worden en bespreekbaar gemaakt. Je hebt de gelegenheid om een eigen thema in te brengen, ten dienste te staan voor thema's van andere stellen of kennis te maken met deze manier van werken door toe te kijken.

 

Eén van de werkvormen in deze workshop is het 'tableau vivant'. Hierbij wordt de dynamiek in jullie relatie uitgebeeld door de andere deelnemers, op basis van jullie eigen aanwijzingen. Met behulp van de coach zullen jullie vragen stellen aan de mensen in het tableau. Zij kunnen zich door de plaats waar en de wijze waarop zij zijn 'neergezet' verplaatsen in jullie gevoelswereld en zullen vanuit hun onbevangen blik een verfrissende visie geven op jullie thema. Een andere werkvorm is 'tableau mobile'. Hierbij word je gevraagd je in je partner in te leven en door de ruimte te bewegen zoals je partner zich in jouw ogen beweegt. Deze beweging is dan het aanknopingspunt voor een gesprek tussen jou en je partner over een thema dat jullie bezighoudt.

 

Aquabalanceis een krachtige ontspanningstechniek. De sessie begint met een drukpuntenmassage in het water. Daarna bewegen de geliefden elkaar door het water in rustige en vloeiende bewegingen. Aquabalance is een oefening in overgave, die een herstellend effect op de balans in jullie relatie kan hebben, zonder dat er een woord gewisseld wordt.

 

Sauna en behandelingenstaan omschreven op de site van de sauna. In de ochtend krijg je een rondleiding door het centrum en uitleg over het gebruik van de sauna en de positieve uitwerkingen op je gezondheid. De massages of behandelingen dienen separaat afgerekend te worden.

 

Lunch arrangementbestaat uit jus d'orange, soep, luxe broodje of salade (beide naar keuze van de lunchkaart) en onbeperkt koffie, thee, melk tijdens de lunch. De lunch kun je samen genieten of met de groep aan een grote tafel.

 

Relatie coachingis optioneel. In een sessie relatiecoaching sta je (ieder apart óf samen) stil bij de kwaliteit en de essentie van je relatie. Door middel van een open interview, reading of 'tableau vivant' wordt een beeld verkregen van de betekenis die jullie verbintenis voor ieder individueel heeft. Hierbij kun je patronen of problemen in je relatie onderzoeken of te nemen keuzes bespreken en word je uitgedaagd de toekomst van jou en je geliefde met een nieuwe blik te bezien. Aan het begin van de dag maken we een tijdsplanning voor de relatiecoaching. De kosten van een coaching zijn € 75 per uur (ex 19% BTW).


 

Wie dat wenst, kan een afspraak maken voor een verdiepingsgesprek op een andere dag en plaats.


 

Even voorstellen

Christel Meijermanverzorgt de coachingsessies, meditaties en de aquabalance. Christel studeerde sociale wetenschappen en creatieve therapie en werkt sinds 1994 als trainer, coach en organisatieadviseur. Als trainer en coach begeleidt zij mensen bij het maken van keuzes, ontwikkelen van identiteit, vorm geven aan eigenheid en het aangaan van gezonde relaties met anderen. Christel ziet wat mensen beweegt en nodigt hen uit oog te hebben voor de schoonheid in zichzelf en anderen. 
Voor meer info: www.acmeijerman.nl
 

 

Jolanda van Rij verzorgt de massageworkshops, meditaties en de aqua-balance. Jolanda is sinds 2005 gediplomeerd integratief masseur en volgde haar opleiding bij de grondlegger van de opleiding integratieve massage. Naast de werkzaamheden in haar massagepraktijk Ordesa geeft zij massagecursussen in Rotterdam. 

Jolanda van Rij • Bilthoven • 06-17160389 .

 

© 2021 OrdesaSitemapPowered by ZZPcmsZZPstudio: hosting + webdesign